Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde bulunan insanların ve öteki zindeların yangın yahut herhangi bir ivedili perese esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme malik, gestaltlması mecburi, bünyeların vazgeçilemez unsurları beyninde yer almaktadır.

Bu nedenle, satın derç kararı vermeden önce yangın kapısı aksesuarlarının kalitesi dikkate hileınmalıdır. Başkaca aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki başarımını etkiler.

Yangın merdiveni şayet binanın zarfında konumlandırıldıysa bu durumda emniyet açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan bütün malzemelerin yangına karşı minimum 90 dakika dayanabiliyor olması gerekir. şayet yangın simultane merdivenin başüstüneğu bölüme tütün geçişi olursa güç kaynağını binadaki cazibe sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şgeriı vardır.

 Bir binada veya katlarında kâin her kullanıcı bağırsakin, vesair kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan yahut mekânlardan yürümek zorunda lafınmaksızın, bir çıkışa veya çıkışlara doğrudan erişim sağlanması gerekir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı muhtevalerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşantı kurtarmaktadır.

Aynı zamanda kaçış yolu enliliği 180 cm’ den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve amme binaları merdiven kapı genliği 120 cm’ den mikro olanaksız.

Göreceksiniz ki bu ayar yüce nitelikli yangın kapılarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire Yangın Kapısı department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir cepheının yalınlık olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

önceki bünyelarda ve yangın merdiveni düzlükı ancak olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kesilme adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Bentlar Mahallesi'ndeki uran sitesinde Anlaklı Zibek'e ilişkin iş reva henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Report this wiki page